Lite sol och några ord om bloggandet

Lite sol och några ord om bloggandet


Fick en kommentar av Nike kring detta med bloggandet och då kom jag att tänka på en sak; det händer då och då att vänner och bekanta liksom råkar "undslippa" sig att de läst något på nån av mina bloggar, och då får jag ofta ett intryck av att de egentligen inte riktigt vill avslöja att de faktiskt läser ens blogg - eller om det handlar om att de läser bloggar överhuvudtaget kanske?  Är detta något ni känner igen? Jag undrar om det kan bero på att man allmänt fortfarande har en känsla av att bloggen är en privat grej, och att det är lite lite över en gräns att läsa där? Det handlar kanske just om detta med vad en blogg egentligen är - är det dagbok eller artikel?

Vad är BÖRJAN?Är det Drömmen om Amsterdam, kanalerna, de egendomliga husen, Holland, Vermeer, att blanda sina färger själv, att skapa Kakelplattor, att köpa det bästa Köttet på Marknaden?

Är det Mexico, Indianer som är blyga men ändå gärna vill fråga, flöjter, luft, moln..

Är det Nairobi, Blixen, von Otter, märkliga fåglar, undersköna gaseller, solen.

Eller..
Är det den svenske Domnerus altsaxofon, pianisten Jan Johansson gastkramande vemod, Lasse Gullins skrämmande ensamhet och GAN Gustaf Adrian Nilsson mustiga och välkomnande små Byar?

Vilket gör att just du plötsligt Vaknar?

Öresund och solen bild 2

Öresund och solen bild 2

...som sagt, en liten serie vackra solar från Öresund...

Öresund

Öresund

Kära ni som kommit med personliga och tankeväckande kommentarer kring detta med bloggandet! Jag återkommer om ämnet, och uppskattar era funderingar mycket!

Nu följer några bilder från veckan på Skåne...det var några förtrollade kvällar.

Ah, nu vet jag hur man postar bilder!

160010-2

Fråga om bilder?

Kära ni?

Jag försöker lägga in några av de helt fantastiska bilder jag tagit i Skåne men de läggs endast in inåt sorts "arkiv" - jag ville så gärna visa er det - varför går det inte ?
Förr - i min tidigare blogg - kunde jag obehindrat lägga in vilka bilder som helst.

Nån som vet?