Julmat???

Hallå?

Är där noen som vet en cateringfirma som leverar GOD mat på självaste julafton i Stockholmstrakten?
(inte detta eviga "julbord"!)

Signatur: utmatad fyrbarnsmor

..döden..

...döden.- ..mötte en kär vän på gatan, och han berättade om sin mor som låg allvarligt sjuk långt borta - och att han hade beslutat sig för att lämna sin familj för att tillbringa julen med sin mor. Lite senare sprang jag på en bekant som helt apropå berättade att hans mor var mycket sjuk och att han nu for dit varje dag...
...en bloggvän från min bloggartid skriver et meddelande om sin mor som avled igår! Så ringer min kära vän,M...hon sitter på sjukhus jämte sin mor som givits endast några dygn!
Jag ska fara dit nu tidigt på morgonen...

Konstigt med alla dessa mödrar som plötsligt knackar på sina dörrar...är det julens antågande?

Julhysteri

Julhysteri

Nu har det verkligen gått långt i vårt samhälle beträffande vår syn på julen!!
Eller vad sägs om denna gruvliga reklamfolder som kom till vårt hem  häromdagen??

Jul jul...

Hejsan alla

nu har jag varit i kontakt med blogg.se och de gav mig rådet att ta bort just det inlägget till vilket det ständigt kom konstiga - men visserligen alltid vänliga - kommentarer på engelska från amerikanska bloggar/sajter. Pauline på Gästgivfargården berättade att även hon fått konstiga kommentarer (och det är MÅNGA som drösar in) på ett av hennes inlägg från ungefär samma vecka i juli!
Man undrar vilka det är som sitter och sysslar med sånt - och framförallt hur just detta enda inlägg alltså tycks vara länkat nånstans....det hela är så mystiskt.

Men nu ser min blogg fin ut igen - jag har ju som ni vet inte varit så jätteaktiv här - dels beror det på en gammal otrevlig smäll med min förra favoritblogg - och dels har det varit mycket annat i livet....nu börjar jag långsamt hamna i balans igen - hälsan har varit helvetisk! All sorters infektioner hela hösten...usch!

Jag målar och deltar i utställningar och det gör gott för själen - kanske så småningom även för hälsan.

Dock inte för ekonomin, he he.

Ibland går mina tankar till alla mina gamla bloggvänner - Lotten, Anna, Erslarik, Carulmare, Nina, Flasknosen, osv osv....och de lite nyare, Gisan och ni som finns här bland länkarna....hoppas alla mår finfint!!

Jag tycker fortfarande bloggen är en outstanding kommunikationsform - och jag bloggar lite på den konstnärssajt där jag är med. Men på det hela taget blev jag nog lite mer bränd av det där som hände med min förra blogg att jag liksom inte riktigt vågar engagera mig alltför mycket - och framförallt inte vågar vara frispråkig och öppen och personlig längre. Det  är synd, för då blir det mycket svårare att göra en intressant och rolig blogg.

Vad ska ni göra under julen?
jag ska samla hela min familj - dvs barn, hemmaboende såväl som utflugna, barnens pappa samt min nuvarande man - och så ska vi käka, jag funderar på att försöka hitta nån catering - med nån god mat...skulle vara skönt att slippa stå så mycket i köket...men de flesta verkar stängda på julafton? (Alltså om man vill ha nåt annat än julbordsmat)
Och sen ska vi umgås lite och sen går väl alla hem.

Julen har - handen på hjärtat - alridg varit nån egentlig hjärtfråga för mig - jag genomför det så gott jag kan för "barnens skull" ni vet...

KRAM - och ta det lugnt i julstressen!!