Fråga om konstiga kommentarer


Hej alla som möjligen läser detta?

Det har uppstått nåt underligt på den här bloggen; det kmemr hela tiden in nya, konstiga kommentarer på ett specifikt inlägg nämligen
detta som handlar om "vardagstrubbel"
Kolla själva - det kommer in kommentarer på engelska där man berömmer sajten med hurtfriska tillrop - och när man klickar på deras avsändare så kommer man till konstiga bloggar där det ofta står skvaller om amerikanska filmstjärnor eller annat...är det nån som vet hur det kommer sig att just detta inlägg får dessa  utländska k0ommentarer? Det är ju ingen av dem som ens kan läsa ju - och  om det skulle vara vanligt spam så borde det väl komma fortlöpande till nya inlägg och inte ständigt till samma gamla?

tacksam för lite upplysning om nån har det?

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Din blogg kan vara kapad... läs och anmäl dem i så fall; http://ninajohangarden.blogg.se/1196755544_det_r_d_sjlvaste_helv.html

Postat av: Gisan

Jag undrar om det inte är nya typen av spam. Men jag har ingen aning. Kramar...

2007-12-05 @ 07:58:10
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Pauline på Gästgivaregården

Hej!
Jag såg vad du skrivit hos Nina så jag följde din blogglänk hit. Jo jag hade fått 13 st de senaste tre dagarna och har även tidigare fått flera st i omgångar på en sak jag skrev i juli månad. Ja kommentarerna har alltså kommit ett bra tag efter och de är alla på engelska om hur bra min blogg är. En var förstås på tyska "sehr schön". Jag ser att din dag de kommenterat på var 13 juli min är 18. Det verkar konstigt att vi båda råkat ut för masskommentarer på saker vi skrivit inom samma vecka. Du har dina kommentarer kvar men jag har raderat mina men ser att det är flera namn som jag känner igen.
Knepigt???

Ha det så bra ändå hälsar Pauline

2007-12-06 @ 20:09:23
URL: http://paulinegastgivaregarden.blogg.se/
Postat av: Nina på Johangården säger

Så där hade jag med på ett speciellt inlägg. Jag gjorde som så att jag spärrade ip-numret till den som skrev och även skrev in dennes ord i spärrlistan. För det var speciella ord, den gången, handlade om poker.

Spärrningen gör du själv som inloggad i din blogg.

2007-12-07 @ 11:46:13
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Christerhedvig

Great site! Lots of useful information!

2009-02-18 @ 08:34:04
URL: http://christerhedvig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback