Jul jul...

Hejsan alla

nu har jag varit i kontakt med blogg.se och de gav mig rådet att ta bort just det inlägget till vilket det ständigt kom konstiga - men visserligen alltid vänliga - kommentarer på engelska från amerikanska bloggar/sajter. Pauline på Gästgivfargården berättade att även hon fått konstiga kommentarer (och det är MÅNGA som drösar in) på ett av hennes inlägg från ungefär samma vecka i juli!
Man undrar vilka det är som sitter och sysslar med sånt - och framförallt hur just detta enda inlägg alltså tycks vara länkat nånstans....det hela är så mystiskt.

Men nu ser min blogg fin ut igen - jag har ju som ni vet inte varit så jätteaktiv här - dels beror det på en gammal otrevlig smäll med min förra favoritblogg - och dels har det varit mycket annat i livet....nu börjar jag långsamt hamna i balans igen - hälsan har varit helvetisk! All sorters infektioner hela hösten...usch!

Jag målar och deltar i utställningar och det gör gott för själen - kanske så småningom även för hälsan.

Dock inte för ekonomin, he he.

Ibland går mina tankar till alla mina gamla bloggvänner - Lotten, Anna, Erslarik, Carulmare, Nina, Flasknosen, osv osv....och de lite nyare, Gisan och ni som finns här bland länkarna....hoppas alla mår finfint!!

Jag tycker fortfarande bloggen är en outstanding kommunikationsform - och jag bloggar lite på den konstnärssajt där jag är med. Men på det hela taget blev jag nog lite mer bränd av det där som hände med min förra blogg att jag liksom inte riktigt vågar engagera mig alltför mycket - och framförallt inte vågar vara frispråkig och öppen och personlig längre. Det  är synd, för då blir det mycket svårare att göra en intressant och rolig blogg.

Vad ska ni göra under julen?
jag ska samla hela min familj - dvs barn, hemmaboende såväl som utflugna, barnens pappa samt min nuvarande man - och så ska vi käka, jag funderar på att försöka hitta nån catering - med nån god mat...skulle vara skönt att slippa stå så mycket i köket...men de flesta verkar stängda på julafton? (Alltså om man vill ha nåt annat än julbordsmat)
Och sen ska vi umgås lite och sen går väl alla hem.

Julen har - handen på hjärtat - alridg varit nån egentlig hjärtfråga för mig - jag genomför det så gott jag kan för "barnens skull" ni vet...

KRAM - och ta det lugnt i julstressen!!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården säger

Jag tror att jag fått alla dina kommentarer hos blogg.se i alla fall. Kanske är det besvärligt hos blogspot där jag har min fotoblogg och designbloggen. Men smart som du är så löser du nog detta med blogspot.

Postat av: maria

Svar på din kommentar på min blogg, vilket jag oftast bara ger första gången annars hittar man svar på kommentar på min blogg alltefter måendet hos mig.

Petra: Välkommen! Jag har haft en blogg på bloggagratis.se och där har det stått ordentligt på vilket sätt jag är sjuk... Du har rätt, jag har menieres sjukdom som oxå är tinnitus. Menieres sjukdom är en inneörasjukdom som ger tinnitus, yrsel och balanssvårigheter samt hörselnedsättning... Utöver detta så fann man i min menieresutredning att jag har en hjärntumör, en snäll en men den växer och sitter på ett sådant ställe så att man helst inte vill operera så därför håller man koll på den så att man ska veta när man måste eller inte...

Det kan väl bli så med bloggandet imellanåt att man slutar och börjar, jag tror inte att jag skulle haft tid om jag inte var heltidssjukskriven:)) Kommer och hälsar på dig och lämnar även mitt svar till dig hos dig, bara denna gång annars brukar jag svara på kommentarer efter mående och bara hos mig själv:)) Ha det gott!!!

Postat av: carulmare

Hej! Det har varit mycket med hälsan här också. Men jag brukar nog läsa det du skriver! :)

2007-12-07 @ 18:28:25
URL: http://carulmare.blogspot.com/
Postat av: Lotten Bergman

Självklart ska du använda catering, det är klart underskattat. Och: i Stockholm finns maaaaaaassa ställen som är öppna!

(Jag ska be alla matbloggare att skriva om detta. Basta. De kommer säkert inte att lyda mig, men i alla fall ...)

2007-12-07 @ 22:52:17
URL: http://www.lotten.se
Postat av: Gisan

Massor med kramar till dig!!!

2007-12-08 @ 16:59:54
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Vår jul kommer att bli annorlunda i år. Någon fattas oss.
Kram
Nicoline

2007-12-09 @ 20:20:29
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag har också haft problem med de här kommentarerna på engelska. Jag har försökt spärra dem med att gå in på inställningar och modereringar. Det hjälper en del men fortfarande droppar det in precis som hos Dig på vissa gamla inlägg. De måste jobba med vissa sökord.

Vill också passa på att önska Dig
Ett Gott Nytt År!

Roligt att Du är tillbaka lite mer på bloggen nu.

2008-01-04 @ 11:11:33
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Uilleso

This site is professional and to the point.

2008-02-14 @ 09:48:41
URL: http://uilleso.blogspot.com
Postat av: Quickjohn

What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done

2010-09-02 @ 10:31:03
URL: http://quickjohn.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback